ClickCease

Win een Minelab X-TERRA ELITE

Minelab_X-TERRA_ELITE

Vier het 3-jarig Jubileum met ons!

Maak kans op een splinternieuwe Minelab X-TERRA ELITE!

We nodigen je van harte uit om samen met ons het 3-jarig jubileum van onze vestiging in Alphen aan den Rijn te vieren. Dit bijzondere moment willen we graag delen met al onze klanten, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een fantastische verloting? Doe mee en maak kans op een spiksplinternieuwe Minelab X-TERRA ELITE metaaldetector ter waarde van maar liefst € 499,-!

Hoe doe je mee?

Deelnemen aan deze verloting is eenvoudig. Elke aankoop die je doet bij onze vestigingen in Alphen aan den Rijn of Hippolytushoef, of via onze online winkel, geeft je automatisch een lotnummer. Jouw factuurnummer is jouw kans om deze geweldige prijs te winnen! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe metaaldetector, accessoires of misschien slechts een onderdeel, elke aankoop biedt een nieuwe kans om te winnen!

Belangrijke details

  • Actieperiode: 01-06-2024 t/m 31-07-2024
  • Prijs: Minelab X-TERRA ELITE metaaldetector ter waarde van € 499,-
  • Locaties: Vestigingen in Alphen aan den Rijn, Hippolytushoef en onze online winkel/webshop
  • Uitsluitingen: Dealers en personeel zijn uitgesloten van deelname

Waarom de Minelab X-TERRA ELITE?

De Minelab X-TERRA ELITE is een spiksplinternieuwe metaaldetector die geschikt is voor zowel beginners als ervaren Detectoristen. Met geavanceerde technologie (Multi-IQ), een robuust ontwerp en uitstekende prestaties in diverse terreinen, is deze detector een absolute aanvulling aan je uitrusting. Succes gegarandeerd! 

Doe mee en vier mee!

We zijn enorm dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat onze klanten de afgelopen drie jaar in ons hebben gesteld in onze vestiging in Alphen aan den Rijn (en natuurlijk in Hippolytushoef). Deze verloting is een manier om iets terug te geven en onze waardering te tonen. Of je nu al jaren een trouwe klant bent of ons pas net hebt ontdekt, we hopen dat je deze gelegenheid aangrijpt om samen met ons te vieren en je geluk te beproeven!

Kom langs in onze winkels of bezoek onze online shop tussen 1 juni en 31 juli 2024, doe een aankoop en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van de Minelab X-TERRA ELITE! Mis deze unieke kans niet en vier dit jubileum samen met ons. Veel succes en bedankt voor je steun!

 

Aanbevolen accessoires