ClickCease
Fisher TW-6

Fisher TW-6

Artikelcode 100133
Beschikbaarheid

Op voorraad

Zeer degelijke diepzoeker met diverse mogelijkheden.

Het kenmerkende van de Fisher TW-6 is dat de zend en ontvangstspoel van elkaar gescheiden zijn, in tegenstelling tot de meeste andere metaaldetectors waarbij beide spoelen zijn geïntegreerd. Deze uitvinding maakt het mogelijk diep gelegen metalen objecten zoals olietanks, putdeksels, metalen leidingen en kabels op te sporen als er geen “beginpunt” is waarop een zender kan worden aangesloten. Men kan op drie verschillende manieren lokaliseren.

Methode A: de zender zit doormiddel van een stang aan de ontvanger bevestigd, en de TW-6 functioneert als een volwaardige metaaldetector.

Methode B: de zender bovengronds boven de leiding plaatsen en met de ontvanger het signaal oppikken en volgen.

Methode C: wanneer er een “beginpunt” is de zender rechtstreeks aansluiten op een kabel of leiding en met de ontvanger het signaal oppikken en volgen.

Het detectiesignaal wordt zowel doormiddel van een geluidsignaal als visueel op de meter weergegeven. De Fisher TW-6 beschikt ook over een batterijcontrole, aansluiting voor hoofdtelefoon en lader (optie). De voeding wordt verzorgt door 12x 1,5 Volt AA penlight batterijen voor zender en ontvanger. De detectiediepte is maximaal 7 meter voor grote objecten.d

Downloads

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account