ClickCease
 • Sinds 1980 specialist
  De detectie speciaalzaak
 • Offerte aanvraag
  Vlotte & correcte aanbieding
 • Alles veilig betalen
  iDEAL, creditcard, PayPal, AfterPay
 • Professioneel assortiment
  Betrouwbare A-merken
 • Snelle Levering
  Goede service

C.Scope SGV2 signaalgenerator 33 + 131 kHz
C.Scope SGV2 signaalgenerator 33 + 131 kHz C.Scope SGV2 signaalgenerator 33 + 131 kHz C.Scope SGV2 signaalgenerator 33 + 131 kHz

C.Scope SGV2 signaalgenerator 33 + 131 kHz

De C.Scope SGV2 signaalgenerator is een belangrijke aanvulling op uw C.Scope kabeldetector, en verhoogt het aantal geleiders welke gedetecteerd kunnen worden.

Artikelnummer: 105420

Excl. BTW: € 1.158,00 Incl. BTW: € 1.401,18
C.Scope

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit product

Veilig online betalen met iDEAL, PayPal, creditcards, AfterPay en Bancontact

Productbeschrijving

Details

De C.Scope SGV2 signaalgenerator is een belangrijke aanvulling op uw C.Scope kabeldetector, en verhoogt het aantal geleiders welke gedetecteerd kunnen worden.

De 33 + 131 kHz SGV2 signaalgenerator kan een ondergrondse geleider voorzien van een signaal door directe aansluiting of inductieve aansluiting.

Directe aansluiting geeft de mogelijkheid om specifieke geleiders te detecteren, traceren en diepte te meten, terwijl de inductieve aansluiting de mogelijkheid geeft om ook andere, niet bekende geleiders te detecteren.

Een SGA2 generator heeft een vermogen van 0,3W terwijl de betreffende SGV2 1W uitgangsvermogen heeft, waarmee een geleider over een langere afstand getraceerd kan worden.

De SGV2 signaalgenerator heeft een 4-standen vermogensregeling. U bepaald welk vermogen u kiest. De SGA2 heeft de mogelijkheid om voor het vermogen laag of hoog te kiezen.

De SGV2 heeft de mogelijkheid voor een pulserend of constant uitgangssignaal. In situaties waar veel interferentiesignalen (signalen die elkaar in de weg zitten) aanwezig zijn, kunt u overschakelen naar pulserende uitgang door een eenvoudige druk op de knop.

De SGV2 heeft een duidelijk audio signaal welke aangeeft dat de signaalgenerator operationeel is. Tevens is er een mute-functie beschikbaar. De SGV2 beschikt over een overzichtelijk LCD display met duidelijke informatie over de geselecteerde zoekstanden, de verbinding bij directe aansluiting en de batterij indicator geeft aan wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn.

De robuuste en lichtgewicht behuizing is gemaakt volgens IP65 beschermingsklasse, waarmee deze voldoet aan het hoogst haalbare voor signaalgenerators. Het ruime en makkelijk toegankelijke opberg vak heeft niet alleen ruimte voor de standaard accessoires maar ook voor een signaalklem, sonde en netvoedingsinjector.

De signaalgenerator werkt op vier stuks D 1,5V alkaline batterijen, deze staan garant voor minimaal 30 werkuren bij niet continu gebruik.

Extra informatie

Extra informatie

Doelgroep Nee
Toepassing Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: C.Scope SGV2 signaalgenerator 33 + 131 kHz

Offerte Aanvraag formulier

Uw gegevens

Offerteaanvraag

* Verplichte velden