ClickCease
C.Scope MXL4 kabel- en leidingdetector met datalogging en dieptemeting

C.Scope MXL4 kabel- en leidingdetector met datalogging en dieptemeting

Aanpasbare opties:

Artikelcode 105312
Beschikbaarheid

Op voorraad

De C.Scope MXL4 kabeldetector maakt gebruik van de laatste digitale techniek om snel en nauwkeurig kabels en leidingen te lokaliseren, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

De C.Scope MXL4 kabeldetector maakt gebruik van de laatste digitale techniek om snel en nauwkeurig kabels en leidingen te lokaliseren, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Vier krachtige zoekstanden waaronder de nieuwe ALL Scan zoekstand maken deze detector universeel bruikbaar. Door dieptemeting en signaalstroomsterktemeting laten ondergrondse geleiders zich snel en nauwkeurig identificeren.

Vier zoekstanden.
In de (P) power zoekstand worden stroom voerende kabels gedetecteerd door alleen gebruik te maken van de C.Scope MXL4 kabeldetector.
In de nauwkeurige en gevoelige (R) radio zoekstand zullen veel andere geleiders gedetecteerd worden, ook door alleen gebruik te maken van de MXL4 kabeldetector.
Meerdere frequenties signaalgenerator zoekstand om frequenties te meten afkomstig van de signaalgenerator of Sonde, te weten 33kHz, 8kHz en 512/640Hz.
In de ALL Scan zoekstand (A) worden alle frequenties tussen 50Hz en 33kHz op een kabel gemeten. Dit kunnen frequenties zijn welke eventueel niet gevonden worden in de andere zoekstanden.

Diepte meting geeft de diepte aan van ondergrondse geleiders door een druk op de knop. De geavanceerde digitale gegevensverwerking van de C.Scope MXL4 zorgt voor een nauwkeurigheid welke voorheen moeilijk haalbaar was.

Signaalstroomsterktemeting is een doorontwikkeling van de diepte meting. De C.Scope MXL4 kan de signaalsterkte in beeld brengen welke door de C.Scope MXT4 op de kabel overgebracht is, onafhankelijk van de diepte hiervan. Ideaal om de routing in beeld te brengen van een kabel of geleider (de MXT4 is zowel apart en als set met de MXL4 verkrijgbaar).

De robuuste behuizing is zo ontworpen dat de bedieningselementen maximaal beschermd worden. De IP 65 beschermingsgraad staat garant voor de goede bescherming tegen water en stof.

De voeding wordt verzorgt door 8 x 1,5V. AA penlight batterijen welke ca. 40 werkuren meegaan. Gebruik van oplaadbare batterijen is niet nodig. De MXL4 laat een reservehouder met batterijen toe, welke op elk moment ingezet kunnen worden.

Duidelijk geluidssignaal via de luidspreker. In lawaaiige omgevingen kan de luidspreker uit het apparaat worden genomen en tegen het oor worden gehouden.

Degelijk LCD display met duidelijke weergave. Het display is overzichtelijk en duidelijk, er zijn geen scroll menu’s en er is geen configuratie nodig. Dit alles maakt de MXL4 snel gen eenvoudig te bedienen.

Automatische achtergrondverlichting schakelt automatisch in bij donkere omstandigheden.

Aan/ uit schakelaar opgenomen in het handvat, voor maximale batterij levensduur.

In tegenstelling tot de C.Scope CXL4 beschikken de DXL4 en MXL4wel over diepte indicatie.

Als optie kan deze kabelzoeker worden voorzien van GPS!
WION proof!

Schrijf je eigen review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account