ClickCease
 • Sinds 1980 specialist
  De detectie speciaalzaak
 • Offerte aanvraag
  Vlotte & correcte aanbieding
 • Alles veilig betalen
  iDEAL, creditcard, PayPal, AfterPay
 • Professioneel assortiment
  Betrouwbare A-merken
 • Snelle Levering
  Goede service

C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector
C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector

C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector

De C.Scope MXL2 kabeldetector maakt gebruik van de laatste digitale techniek om snel en nauwkeurig kabels en leidingen te lokaliseren, zelfs onder moeilijke omstandigheden.
Artikelnummer: 105306

Excl. BTW: € 1.529,00 Incl. BTW: € 1.850,09

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit product

Veilig online betalen met iDEAL, PayPal, creditcards, AfterPay en Bancontact

Productbeschrijving

Details

De C.Scope MXL2 kabeldetector maakt gebruik van de laatste digitale techniek om snel en nauwkeurig kabels en leidingen te lokaliseren, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Vier krachtige zoekstanden waaronder de nieuwe ALL Scan zoekstand maken deze detector universeel bruikbaar. Door dieptemeting en signaalstroomsterktemeting laten ondergrondse geleiders zich snel en nauwkeurig identificeren.

Vier zoekstanden.
In de (P) power zoekstand worden stroom voerende kabels gedetecteerd door alleen gebruik te maken van de C.Scope MXL2 kabeldetector.
In de nauwkeurige en gevoelige (R) radio zoekstand zullen veel andere geleiders gedetecteerd worden, ook door alleen gebruik te maken van de MXL2 kabeldetector.
Meerdere frequenties signaalgenerator zoekstand om frequenties te meten afkomstig van de signaalgenerator of Sonde, te weten 33kHz, 8kHz en 512/640Hz.
In de ALL Scan zoekstand (A) worden alle frequenties tussen 50Hz en 33kHz op een kabel gemeten. Dit kunnen frequenties zijn welke eventueel niet gevonden worden in de andere zoekstanden.

Diepte meting geeft de diepte aan van ondergrondse geleiders door een druk op de knop. De geavanceerde digitale gegevensverwerking van de C.Scope MXL2 zorgt voor een nauwkeurigheid welke voorheen moeilijk haalbaar was.

Signaalstroomsterktemeting is een doorontwikkeling van de diepte meting. De C.Scope MXL2 kan de signaalsterkte in beeld brengen welke door de C.Scope MXT2 op de kabel overgebracht is, onafhankelijk van de diepte hiervan. Ideaal om de routing in beeld te brengen van een kabel of geleider (de MXT2 is zowel apart en als set met de MXL2 verkrijgbaar).

De robuuste behuizing is zo ontworpen dat de bedieningselementen maximaal beschermd worden. De IP 65 beschermingsgraad staat garant voor de goede bescherming tegen water en stof.

De voeding wordt verzorgt door 8 x 1,5V. AA penlight batterijen welke ca. 40 werkuren meegaan. Gebruik van oplaadbare batterijen is niet nodig. De MXL2 laat een reservehouder met batterijen toe, welke op elk moment ingezet kunnen worden.

Duidelijk geluidssignaal via de luidspreker. In lawaaiige omgevingen kan de luidspreker uit het apparaat worden genomen en tegen het oor worden gehouden.

Degelijk LCD display met duidelijke weergave. Het display is overzichtelijk en duidelijk, er zijn geen scroll menu’s en er is geen configuratie nodig. Dit alles maakt de MXL2 snel gen eenvoudig te bedienen.

Automatische achtergrondverlichting schakelt automatisch in bij donkere omstandigheden.

Aan/ uit schakelaar opgenomen in het handvat, voor maximale batterij levensduur.

In tegenstelling tot de C.Scope CXL2 beschikken de DXL2 en MXL2 wel over diepte indicatie.

Als optie kan deze kabelzoeker worden voorzien van GPS!
WION proof!

Extra informatie

Extra informatie

Doelgroep Nee
Toepassing Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector

Offerte Aanvraag formulier

Uw gegevens

Offerteaanvraag

* Verplichte velden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector met MXT2 signaalgenerator

C.Scope MXL2 kabel- en leidingdetector met MXT2 signaalgenerator

Excl. BTW: € 2.759,00 Incl. BTW: € 3.338,39