ClickCease
 • Sinds 1980 specialist
  De detectie speciaalzaak
 • Offerte aanvraag
  Vlotte & correcte aanbieding
 • Alles veilig betalen
  iDEAL, creditcard, PayPal, AfterPay
 • Professioneel assortiment
  Betrouwbare A-merken
 • Snelle Levering
  Goede service

C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator
C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator

C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator

Deze nieuwste kabeldetectors van C.Scope onderscheiden zich van de meeste andere kabeldetectors door de digitale elektronica waardoor ze niet meer gekalibreerd dienen te worden.
Artikelnummer: 105305

Excl. BTW: € 2.404,00 Incl. BTW: € 2.908,84

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit product

Veilig online betalen met iDEAL, PayPal, creditcards, AfterPay en Bancontact

Productbeschrijving

Details

Deze nieuwste kabeldetectors van C.Scope onderscheiden zich van de meeste andere kabeldetectors door de digitale elektronica waardoor ze niet meer gekalibreerd dienen te worden. Deze generatie kabeldetectors bespaart veel jaarlijks terugkerende kosten en men hoeft deze apparatuur niet meer onnodig te missen. De C.Scope DXL2 kabeldetector wordt zelfstandig gebruikt voor het detecteren van signalen die door de meeste ondergrondse buizen en kabels worden gevoerd. Het verlichte (lichtsensor) LCD-display geeft zowel de signaalsterkte, batterijconditie, zoekstand en diepte weer. Deze nieuwe kabeldetector heeft een 4-keuze schakelaar t.w. P(ower), R(adio), G(enerator) en de A(llscan). Zonder moeite kan nauwkeurig worden vastgesteld waar en waarheen de buizen en kabels lopen. Het instrument is licht in gewicht en zeer duurzaam. Het is voorzien van een luidspreker die in lawaaiige omgevingen kan worden losgemaakt en tegen het oor kan worden gehouden. Behuizing is spatwaterdicht en de maximale detectiediepte bedraagt 3 meter. De voeding wordt verzorgt door 8x 1,5V. AA penlight batterijen welke ca. 40 werkuren meegaan. Succesvol gebruik van deze detector vereist slechts weinig voorkennis. De C.Scope kabeldetector detecteert ook signalen die worden gegenereerd door C.Scope zenders.

In tegenstelling tot de C.Scope CXL2 beschikken de DXL2 en MXL2 wel over diepte indicatie.

De SGV2 signaalgenerator.
De C.Scope SGV2 signaalgenerator is een belangrijke aanvulling op uw C.Scope kabeldetector, en verhoogt het aantal geleiders welke gedetecteerd kunnen worden.

De 33 kHz SGV2 signaalgenerator kan een ondergrondse geleider voorzien van een signaal door directe aansluiting of inductieve aansluiting.

Directe aansluiting geeft de mogelijkheid om specifieke geleiders te detecteren, traceren en diepte te meten, terwijl de inductieve aansluiting de mogelijkheid geeft om ook andere, niet bekende geleiders te detecteren.

Een SGA2 generator heeft een vermogen van 0,3W terwijl de betreffende SGV2 1W uitgangsvermogen heeft, waarmee een geleider over een langere afstand getraceerd kan worden.

De SGV2 signaalgenerator heeft een 4-standen vermogensregeling. U bepaald welk vermogen u kiest. De SGA2 heeft de mogelijkheid om voor het vermogen laag of hoog te kiezen.

De SGV2 heeft de mogelijkheid voor een pulserend of constant uitgangssignaal. In situaties waar veel interferentiesignalen (signalen die elkaar in de weg zitten) aanwezig zijn, kunt u overschakelen naar pulserende uitgang door een eenvoudige druk op de knop.

De SGV2 heeft een duidelijk audio signaal welke aangeeft dat de signaalgenerator operationeel is. Tevens is er een mute-functie beschikbaar. De SGV2 beschikt over een overzichtelijk LCD display met duidelijke informatie over de geselecteerde zoekstanden, de verbinding bij directe aansluiting en de batterij indicator geeft aan wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn.

De robuuste en lichtgewicht behuizing is gemaakt volgens IP65 beschermingsklasse, waarmee deze voldoet aan het hoogst haalbare voor signaalgenerators. Het ruime en makkelijk toegankelijke opberg vak heeft niet alleen ruimte voor de standaard accessoires maar ook voor een signaalklem, sonde en netvoedingsinjector.

De signaalgenerator werkt op vier stuks D 1,5V alkaline batterijen, deze staan garant voor minimaal 30 werkuren bij niet continu gebruik.

Als optie kan deze kabelzoeker worden voorzien van GPS!
WION proof!

Extra informatie

Extra informatie

Doelgroep Nee
Toepassing Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: C.Scope DXL2 kabel- en leidingdetector met SGV2 signaalgenerator

Offerte Aanvraag formulier

Uw gegevens

Offerteaanvraag

* Verplichte velden